Hydraulische persen met trekkussen

Persbewerkingen

Meer informatie

DIEPTREKKEN & vervormen

Lentink beschikt als één van de weinige in Nederland over zes 400 Tons persen en drie 700 Tons persen, allen voorzien van een trekkussen. Een belangrijke factor daarbij is dat onze perstafels een netto afmeting hebben van ruim 3800 mm x 2200 mm.

De grote perstafels geven ons de mogelijkheid om meerdere grote gereedschappen onder één pers te plaatsen. Hierdoor kunnen wij kostprijs gunstig produceren voor onze klanten. Overige hydraulische persen variëren van 100 tot 700 Ton. (allen met trekkussen)

EXCENTER & mechanische persen

De excenter & mechanische persen beschikken over een perskracht van 80 tot 400 Ton, uitgerust met bandaanvoer (coil).

TRANSFER SYSTEEM

Doordat wij continu investeren in onze automatiseringsprocessen (AP&T) kunnen wij blijvend onze klanten een scherpe productprijs aanbieden.

Diverse productie pers-units zijn hiermee uitgerust en bieden ons de mogelijkheid om een 24 /7 productieproces te garanderen. De maximale plaatafmeting bedraagt 1500mm x 1500mm.

Bekijk hieronder een video impressie over transferprocessen.

PERSEN MET BANDAANVOER (COIL)

Binnen ons machinepark zijn diverse persen uitgerust met een bandaanvoerinstallatie waarvan de grootste een bandbreedte kan verwerken tot 1300mm, met een te walsen materiaal dikte van 0,5mm t/m 5mm.

Bekijk hieronder een video impressie over een geautomatiseerd volg-snij-buigproces

Vraag uw offerte aan!

  • Toegestane bestandstypen: jpg, png, gif, pdf, excl, doc, docx.