Nieuws

Het laatste nieuws

 

 

Farm & Country Fair Aalten

17-10-2014

 

Farm & Country Fair - 20, 21 en 22 juni 2014       

Natuurlijk genieten!

 

We hebben onze uiterste best gedaan om weer te verrassen en we denken hier zeker in te zijn geslaagd. Er is veel nieuws te zien, zowel in de stands als op het terrein zelf. De mensen die nog niet eerder met de Fair kennismaakten, adviseren we om eerst de onderdelen te bekijken waarvoor je echt bent gekomen. Alle stands worden aangegeven op de plattegrond die je bij de entree meekrijgt. De showtijden, workshops en specials staan aangegeven op de borden op het terrein.

 

Er is zo veel te zien en te beleven, dat een dag op de Fair eigenlijk te kort is. Daarom zijn er bij de informatiestand kaarten voor de volgende dag met korting verkrijgbaar. Deze worden op naam gezet en kunnen alleen worden gebruikt voor een tweede bezoek. Zo breng je voordelig nog een extra dag op de fair door!

 

Kaarverkoop online    

 

Zoek je een cadeautje voor iemand waar je graag veel tijd mee doorbrengt?

 

Ga eens een dagje samen naar de Farm & Country Fair! Koop je e-tickets online via www.countryfair.nl.

 

22 juni   

Keuring van Dexter-minikoeien    


Op zondag 22 juni wordt er tijdens de Fair een keuring van Dexter mini-koeien gehouden. Dexters zijn net gewone koeien, maar dan in een klein formaat. De kruishoogte is ongeveer 2/3 van een normale koe, namelijk rond 1 meter.

Op de keuring wordt in verschillende klassen gestreden om uit te maken wat de mooiste Dexter is. Hiervoor komt een erkende keurmeester speciaal voor de keuring over uit Engeland. Er zijn ongeveer 30 Dexters uit het hele land aanwezig, van kalveren tot volwassen stieren.
Buiten de keuring om zijn er ook verschillende Dexters te bezichtigen zijn in de stand van VVB Silvolde op het agriplein.

 

Muziek:    

The Perch Creek Family Jugband       

 

Liefhebbers van akoestische muziek weten dat er jaarlijks topbands in de muziektent spelen. Met trots mogen we de overweldigende Australische topformatie “The Perch Creek Family Jugband” aankondigen. 

 

Vijf zeer getalenteerde multi- instrumentalisten en vocalisten, ook nog eens broers, zussen en een zwager, vormen samen een zeer dynamische band met eigen nummers in het genre van folk, gospel, klezmer en bluegrass. Hierbij wordt een enorm scala aan muziekinstrumenten gehanteerd waaronder een wasbord, zingende zaag, lepels en een soort van vibrerende regengeluidmaker. 

Deze band begint bekend te worden in het festival circuit in Australië, Europa, de VS en Canada als leverancier van kwaliteitsmuziek en entertainment. Alle drie dagen te zien en te horen in de muziektent. www.perchcreek.com

 

Eten, drinken,     

natuurlijk genieten!   


Rijdende keukentjes zijn op dit moment heel erg hip. Je koopt er de heerlijkste producten die met veel liefde op locatie zijn klaargemaakt. Natuurlijk wil de Farm & Country Fair hier niet bij achterblijven. Gebleven zijn de populaire cateringpleinen bij de grote ring en bij de muziektent, waar u kijken en luisteren kunt combineren met lekker eten.

 

Nieuw is het gezellige plein met rijdende keukentjes vol heerlijkheden. En bij Vintage Festival is koffie en lekker eten verkrijgbaar in een heel eigen sfeer van toen.

Hondenras uitgelicht:   

De labrador   


Het hondendorp is dit jaar weer veel groter en uitgebreider dan voorgaande jaren. De standhouders in het hondendorp bieden specifieke producten voor honden aan die niet overal verkrijgbaar zijn. Ook kun je kennismaken met nieuwe rasverenigingen.

Labrador Kring Nederland is één van de nieuwe deelnemers. De LKN is een actieve club, waar alle liefhebbers van labradors zich thuis voelen. Tijdens de Fair kun je genieten van een demonstratie van de puppygroep en zal er dagelijks een workshop behendigheid gegeven worden. En dat is nog niet alles ….. Nieuwsgierig geworden?

 

Kom dan kijken in het hondendorp! www.labradorkring.nl