60 jaar specialist in plaat bewerken

Over ons

Bekijk onze video's

SPECIALISME

In 60 jaar tijd is Lentink uitgegroeid tot één van de meest toonaangevende toeleveranciers op het gebied van hightech plaatbewerking.

Een breed geoutilleerd machinepark bestaande uit de modernste geautomatiseerde technieken maakt een optimale 24/7 productie mogelijk, alsmede door de dagelijkse kwalitatieve inzet van onze enthousiaste technische specialisten.

Wij produceren grote en kleine serie producten voor verschillende internationale markten, bedrijfstakken en industrieën.

Smart bewerken van plaatstaal biedt vele oplossingen, Lentink wil u daarin graag adviseren, van dienst zijn en ontzorgen.

Wilt u meer te weten komen van plaattechniek bewerken met materialen als; staal, rvs, koper, messing en aluminium, informeert u zich dan bij ons.

onderstaande bedrijfsfilm geeft u een indruk van onze onderneming in Varsseveld.

Laatste nieuws

Meer nieuws

Lentink personeelsfeest

16 oktober 2017

  Toffe avond in de Radstake. Het Lentink personeelsfeest van afgelopen zaterdagavond was perfect geslaagd volgens de recensies na afloop. Door de grote opkomst hebben wij er allen voor gezorgd dat dit succes een vervolg gaat krijgen. Na eerst een smaakvol buffet uitgeserveerd te hebben gekregen werd er tijdens het nuttigen van de aangeboden drankjes […]

Nieuwe productiemachines worden uitgeleverd aan Lentink

13 september 2017

Nieuwe machines worden binnenkort geleverd. Al enige tijd geleden heeft Lentink nieuwe productie machines besteld waaronder kantbanken en een nieuw aanvoer apparaat voor bij de mechanische pers. Enthousiast als wij zijn laten wij een ieder kennis maken met deze machines d.m.v. afbeeldingen. De kantbanken zullen een verdere uitbreiding zijn op het bij ons bekende  Nederlandse […]