Loader

NIEUWS

Wilt u meer informatie?

Neem direct contact op
« Terug naar overzicht

Verrassing voor Daniël!

maandag 11 juni 2018

40 jaar Daniël plus 60 jaar Lentink.

6 juni stond al geruime tijd geblokt in de agenda van Daniël.

Waarom geblokt? Omdat de medewerkers van Lentink vonden dat gezien de recente overname  door Daniël van de firma Lentink dit wij dit niet zo maar ongemerkt voorbij moesten laten gaan,… zonder ….een persoonlijk tintje hieraan te moeten geven……t.a.v. Daniël persoonlijk.

Het 60-jarig bestaan van de zaak, is groots uitgepakt onder regie van Daniël, zijn verjaardag zal daarentegen, zoals gewoonlijk, thuis klein gevierd worden.

Het management en alle overige collega’s,zijn er trots op hoe hij Lentink vanaf december 2014 al drieënhalfjaar met grote passie en gedrevenheid bestuurd. Hij heeftt oog voor detail en in het bijzonder voor mensen die zich, net als hij, voor de zaak positief inzetten.

Vandaar dat de medewerkers samen besloten hebben om iets te organiseren waarvan wij allen denken te weten dat hij dat leuk gaat vinden.

Vandaag 6 juni draait het als uitzondering alleen maar om hem!

Laat je verrassen en geniet ervan werd hem medegedeeld. Vandaag heb je een dag zonder verplichtingen dus …eindelijk een dag vrij….van plichtplegingen,….al zal je wel vol aan de bak moeten!

Na een helicoptervlucht gaat Daniël racen op Zandvoort in snelle bolides!

namens het personeel wensen wij hem, veel plezier toe deze dag.

 

.