Loader

ALLE MODERNE TECHNOLOGIEËN ONDER ÉÉN DAK

header-persoon

Wilt u meer informatie?

Neem direct contact op

De laatste stand der techniek en ons periodiek onderhoud waarborgt de inzetbaarheid van onze machines met als doelstelling: geen ongeplande productie stilstand, een continu hoge kwaliteit, een korte doorlooptijd en zo laag mogelijke productie kosten.

Onze CNC-ponsmachine met slagschaar heeft een bereik van:  3.000mm x 1.500mm max. plaatafmeting. Deze machine produceert  24/7 d.m.v. een volledig automatisch plaatmagazijn en palletisering systeem.

Verder beschikken wij over de nieuwste Prima fiber-lasermachines van 2,5Kw en 3Kw met een bereik van max. plaatafmeting 3.000mm x 1.500mm.

Nieuwe modellen, groot of klein, proto’s, monsters, kleine of grote series: U vraagt, wij maken het.

Een volledig automatisch platenmagazijn zorgt voor de belading van de gewenste materialen (RVS en staal), hierin worden ook de platen opgeslagen die reeds gelazerd zijn. In combinatie met de gekoppelde Astes-4 worden zowel kleine als grote producten automatisch gesorteerd en gepalletiseerd.

Deze combinatie is een voorbeeld t.a.v. smart industrie 4.0.  Continu produceren d.m.v. een on-line verbinding tussen de computer, de mens en machine.

BEKIJK ONZE VIDEO IMPRESSIE T.A.V. DE GEAUTOMATISEERDE PONS EN LASER PROCESSEN.

Vraag uw offerte aan

Neem contact op Contact

Offerteformulier

Hieronder heeft u de mogelijkheid een bestand toe te voegen.
Allowed file types: jpg, png, gif, pdf, excl, doc, docx.