Loader

EEN INTEGERE PARTNER

header-persoon

Wilt u meer informatie?

Neem direct contact op

MISSIE

Lentink is dienstverlener en stelt zich ten doel de meest toonaangevende leverancier te zijn voor diverse branches waar men metaal plaat delen toepast in het te produceren product.

Een integere partner voor het innoveren en produceren van klantartikelen in het heden en voor morgen waar de klant centraal staat. 

Lentink stelt zich ten doel nieuwe en betere methoden, bewerkingen, materialen, technieken en service te blijven ontwikkelen en verbeteren, om sneller en kostprijs gunstig de klanten te kunnen blijven bedienen tegen een zo laag mogelijke kostprijs.

Lentink is zich zeer bewust van haar sociaal maatschappelijke positie t.a.v. klanten, medewerkers en toeleveranciers. Wij streven dan ook zo duurzaam mogelijk te ondernemen voor mens, maatschappij en milieu. Dat is één van de belangrijkste fundamenten van Lentink als organisatie.

VISIE

Wij stellen ons als doel de klant zo veel mogelijk te ontzorgen door; project begeleiding, product en proces ontwikkeling, met als resultaat hoogwaardige technische producten te kunnen realiseren en produceren in Nederland. Zowel in het heden als in de toekomst, tegen een zo laag mogelijke productie prijs. Ons continuïteits- en verbetermanagementsysteem waarborgt mede onze lange termijn strategie.