Loader

NIEUWS

Wilt u meer informatie?

Neem direct contact op
« Terug naar overzicht

LENTINK: PAPIERLOOS WERKEN

dinsdag 20 november 2018

Lentink stap voor stap op weg naar papierloos werken.

Lentink heeft zich als doel gesteld binnen afzienbare tijd over te stappen van het werken met papier, naar het digitaal (ver)werken. Automatisch orders verwerken, factuur controle en shopfloor, hebben binnen onze organisatie al tot diverse voordelen geleid.

Digitaal werken heeft vele voordelen zoals;

1. informatie wordt toegankelijker.

2. Informatie uitwisselen (intern en extern) wordt makkelijker.

3. Grote hoeveelheden informatie delen wordt eenvoudiger.

4. Informatie analyseren wordt makkelijker.

5. Digitaal werken is beter voor het milieu.

6. Digitale informatie is makkelijker te automatiseren.

7. Digitaal werken betekent minder kosten voor kopiëren en fysieke opslag.

8. Digitale informatie is makkelijker terug te vinden.

9. Digitale informatie is makkelijker op te slaan op verschillende ‘locaties’.

10. Digitaal werken maakt een bedrijf aantrekkelijk voor (jonge) werknemers, partners en mogelijk ook klanten.

Snelheid en gemak

Vooral de snelheid en het gemak van informatie uitwisselen is een groot voordeel. Dit heeft niet alleen voordelen voor de ondernemer en intern voor de werknemers, maar ook voor het makkelijk uitwisselen van informatie met derden. Uit onderzoek blijkt dat een onderneming gemiddeld:  19 kopieën maakt van ieder papieren document. Door bedrijfsprocessen te digitaliseren is het mogelijk  te besparen op tijd. Daarnaast worden er minder fouten gemaakt 

Controle en koppelingen

Daarnaast is het eenvoudiger om zaken te controleren. Doordat  informatie in het bedrijf overal digitaal beschikbaar is, is het voor een ieder gemakkelijk hier toegang toe te krijgen (indien toegang is verleend). Hierdoor ontstaat de mogelijkheid om makkelijker controle uit te voeren. Door databestanden aan elkaar te koppelen of bepaalde profielen op te stellen, is het mogelijk om prestaties van mensen, machines en organisaties beter te controleren. Als je documenten eenmaal digitaal beschikbaar zijn, kun je ze makkelijker en sneller op de juiste plaats krijgen en heb je overal toegang tot je documenten. Koppel je dit aan andere (online) digitale oplossingen, zoals machine besturingen, procesbesturingen en betalingsprogramma’s, dan ben je volledig digitaal en heb je je volledige 'kantoor' altijd en overal voor een ieder met toegang binnen handbereik.

Lentink zet zich maximaal in om de digitalisering ook naar de werkvloer te integreren. Real -Time komen gegevens zoals; orders, planning en productie resultaten 24/7  ter beschikking te staan, waar dan ook binnen Lentink.

Lentink accountability: CSR ...ISO 14001

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lentink op weg naar digitalisering 4.0