Loader

NIEUWS

header-persoon

Wilt u meer informatie?

Neem direct contact op
« Terug naar overzicht

KERST-NIEUWJAARS BERICHT 2019

zondag 23 december 2018

Het jaar 2018,

was weer net zo’n enerverend  jaar als de voorgaande vier jaren waar Lentink als organisatie zich op vele punten verder heeft ontwikkeld en verbeterd. Het nieuwe jaar 2019 staat alweer bol van de nieuwe ideeën die samen met de geplande jaarlijkse investeringen, de nodige uitdagingen met zich mee zullen brengen.

Over enkele weken is de kerst en kort daarna luiden wij het jaar 2019 in. Net als voorgaande jaren staan we even stil bij enkele topics van dit jaar en lichten we een tipje van de sluier op van het nieuwe jaar 2019.

2018 zal door de firma Lentink wederom met een positief gevoel en resultaat worden afgesloten. We kunnen weer een jaar afvinken waarin wij er weer samen in geslaagd zijn er voor te zorgen, dat onze klanten de hoge Lentink kwaliteit blijven ontvangen.

We bedanken onze bestaande en nieuwe klanten voor het feit dat zij ons dit jaar, en sommige ook al voor het aankomend jaar,  nieuwe projecten hebben gegund. Als Lentink team zetten wij ons gezamenlijk in om met onze hoogstaande productie technieken en gestandaardiseerde processen een zo hoog mogelijk kwaliteitsresultaat te bereiken. De directie bedankt  alle medewerkers voor hun inzet gedurende het gehele jaar.

De nieuwbouw aan de voorzijde van het pand is dit jaar gereed gekomen en tevens is de aanrijroute aangepast. In het aankomend jaar zullen hier nog enkele zichtbare veranderingen en verbeteringen worden doorgevoerd. De infrastructuur zal nog meer worden geoptimaliseerd. De plannen voor verdere verbeteringen en uitbreidingen van Lentink als onderneming, liggen op papier te wachten voor definitieve vrijgave.

Lentink is vanaf dit jaar duidelijk herkenbaar in de branche, door zijn logo en kleurstellingen. Lentink staat voor kwaliteit en ontzorging, zo ook staat Lentink garant voor zijn mensen en klanten.

De missie om Lentink als excellent supplier nog breder en sterker in de markt te zetten zal de directie en haar medewerkers ook voor 2019 blijven volgen, wat zich in 2018 weer heeft bewezen door het vertrouwen dat onze bestaande en nieuwe klanten ons geven. Lentink is een jonge gezonde onderneming, bruisend van energie met 60 jaar ervaring. Wij dragen de overtuiging dat onze extra service en het maximaal ontzorgen van onze klanten gewaardeerd wordt. 

2018 is het jaar van ons 60 jaar bestaan en dat hebben wij allen groots mogen vieren. Wij denken met veel genoegen aan deze geslaagde knallende feestdag terug.De agenda van Lentink staat ook voor 2019  gevuld met sociale activiteiten na werktijd.  De groep enthousiaste deelnemers  die zich hebben opgegeven voor de aanstaande Grandprix van Oostenrijk  (juni 2019) kijken daar, net als wij, nu al reikhalzend naar uit.

2019 zal voor Lentink bestaan uit het verder uitbreiden en optimaliseren van het bestaande machinepark en haar productie technieken.  Investeringen die worden gedaan om de alsmaar stijgende kosten te minimaliseren in het voordeel van onze klanten. Dit alles met maar één doel voor ogen, om werkgelegenheid en kennis te kunnen blijven behouden door kostprijs gunstig te kunnen blijven produceren in Varsseveld, dat is één van onze missies.

De directie en alle medewerkers van Lentink wensen een ieder die hebben bijgedragen aan wederom een mooi succesvol jaar, het allerbeste toe voor het nieuwe jaar. Tevens wenst de directie van Lentink al haar medewerkers, klanten en toeleveranciers fijne zalige kerstdagen en voor een ieder een gelukkig en bovenal gezond 2019 toe!

Daniël Lentink