Loader

NIEUWS

header-persoon

Wilt u meer informatie?

Neem direct contact op
« Terug naar overzicht

De beste wensen voor 2020

woensdag 11 december 2019

2019 / 2020

 

Beste mensen,

Zoals elk jaar nemen wij ook aan het eind van het jaar een moment om de afgelopen 12 maanden in het kort de revue te laten passeren. Het was weer net zo’n enerverend  jaar als de laatste voorgaande jaren waarin onze organisatie zich gestadig breed is blijven ontwikkelen en verbeteren. Wij kunnen tevreden zijn over het resultaat wat wij ook dit jaar 2019, weer met zijn allen hebben weten te realiseren.

Wij bedanken onze bestaande en nieuwe klanten voor het feit dat zij al tientallen jaren vertrouwen hebben in Lentink als partner voor het mogen toeleveren van hun mooie producten. Vervolgens gaat onze dank uit naar onze 135 collega’s, waarmee wij het positieve resultaat van dit jaar weer hebben weten te bereiken. Speciaal gaat ook onze dank uit naar de collega’s die zich het gehele jaar door belangeloos inzetten voor zaken zoals bijvoorbeeld het organiseren van bedrijfsuitjes of  bedrijfshulpverlening. Tevens bedanken wij de collega’s waar wij afscheid van hebben moeten nemen na jaren van trouwe dienst bij Lentink. Zij gaan genieten van hun welverdiende pensioen. Nieuwe collega’s zijn hiervoor in de plaats gekomen maar dat gaat in deze tijd niet meer zo eenvoudig in de techniek. Samen als organisatie proberen wij er dan ook voor te zorgen dat nieuwe collega’s zich van harte welkom voelen binnen ons team. Dat wij nog steeds nieuwe collega’s zoeken spreekt voor zich gezien de openstaande vacatures op onze Lentink site.

Zeer geslaagd waren dit jaar de sociaal geïnitieerde bedrijfsuitjes zoals bijvoorbeeld de feestavond bij Preston Palace of het zeer succesvolle weekend in Oostenrijk waar wij allen met veel plezier de Formule 1 hebben mogen bijwonen.

Van de nieuwe klanten die wij in de laatste jaren hebben mogen verwelkomen zien wij ook een positieve omzet stijging. Samen met onze bestaande klanten geeft ons dit als onderneming meer stabiliteit indien er in de toekomst, zich mindere tijden zouden voordoen. Gezien de aankomende Brexit en de daar op reagerende marktwerking, die zich wereldwijd langzaam maar zeker van een positief naar een minder positieve ontwikkeling laat leiden, houden ook wij rekening met een mogelijk teruglopende omzet mede als gevolg daarvan.

Wij hebben ook in dit jaar weer nieuwe projecten kunnen realiseren die voor de aankomende jaren voor de nodige omzet zullen bijdragen. Onze bestaande omzet is redelijk stabiel gebleven dit jaar, maar voor de aankomende jaren verwachten wij een lichte daling. Natuurlijk zullen wij ons maximaal inzetten, voor zover binnen onze mogelijkheden ligt, om de omzet op het zelfde niveau of weer hoger uit te laten komen dan in de voorgaande jaren. Voor 2020 lopen er verschillende nieuwe projecten van onze klanten die, wat productie omzet betreft voor Lentink, in de volgende jaren moeten gaan aanlopen.

Onze onderneming beschikt over hoogstaande productie technieken en gestandaardiseerde processen om een zo hoog mogelijk kwaliteitsgraad en rendement te kunnen bereiken samen met onze technische medewerkers. Wij hebben ons als doel gesteld nog meer focus te leggen op de huidige milieu en ARBO eisen. Daarnaast heeft het op niveau houden van de dagelijks te produceren kwaliteit onze gezamenlijke aandacht nodig. Samen als team moeten wij er allen zorg voor dragen, dat onze klanten topproducten van ons blijven ontvangen.

Het papierloos werken binnen onze fabriek en het gedigitaliseerde handboek van Lentink gekoppeld daar aan, sluit mooi aan op de door ons gestelde doelstellingen. Investeringen die worden gedaan om de alsmaar stijgende kosten te minimaliseren in het voordeel van onze klanten. Dit alles met maar één doel voor ogen, om werkgelegenheid en kennis te kunnen blijven behouden door kostprijs gunstig te kunnen blijven produceren in Varsseveld, dat is één van onze belangrijkste missies.

Het nieuwe jaar 2020 staat alweer bol van de nieuwe ideeën die samen met de geplande jaarlijkse investeringen, de nodige uitdagingen met zich mee zullen brengen. 

Ook hebben wij de Lentink app mogen introduceren wat bij een ieder als een leuke gadget is ontvangen. Wij gaan er dan ook van uit dat mensen dit kunnen waarderen en het natuurlijk ook gaan gebruiken. Wij wensen een ieder daar veel gebruiksgemak van.

Lentink is een gezonde onderneming, bruisend van energie met meer dan 60 jaar ervaring. Wij zijn overtuigd van het feit dat onze extra service en het maximaal ontzorgen van onze klanten blijvend gewaardeerd wordt.

De directie bedankt een ieder die mede hebben bijgedragen aan dit  succesvolle jaar, tevens wenst de directie van Lentink al haar medewerkers, klanten en toeleveranciers, fijne zalige kerstdagen en voor een ieder een gelukkig en bovenal gezond 2020!

 

Daniël Lentink