Loader

NIEUWS

header-persoon

Wilt u meer informatie?

Neem direct contact op
« Terug naar overzicht

Nieuwe ISO certificaten behaald

woensdag 1 juli 2020

Wij zijn trots op het behalen van onze nieuwe ISO certificeringen 2020.

In de afgelopen periode waar de mens wereldwijd te maken heeft gekregen met een pandemie die ons allen daardoor ook economisch heeft geraakt, zijn wij langzaam weer richting het gewone "normaal" aan het gaan. Met wat voor moeilijke omstandigheden menig persoon, familie of onderneming ook te maken heeft gekregen in de afgelopen periode, het "gewone" leven gaat door, voor zover mogelijk.

Lentink heeft in de afgelopen periode redelijk kunnen door produceren, met geregeld de nodige management uitdagingen op zijn pad. De consistentie in het strak regisseren en delegeren van de onderneming heeft er mede voor gezorgd dat onze klanten gewoon beleverd konden blijven worden zonder daar enige hinder van ondervonden te hebben. Buiten deze “uitzonderlijke” omstandigheden om, moet het natuurlijk vanzelfsprekend zijn dat alle “normale” processen binnen een organisatie doorgang blijven vinden zowaar ook de vereiste certificeringen. Lentink heeft in maart van dit jaar het certificaat GOUD behaald op het gebied van Corporate Social Responsibility (CSR) geauditeerd door Ecovadis waar wij als organisatie zeer trots op zijn!

"als organisatie zeer trots"

Naast het CSR certificaat heeft Lentink ook het ISO certificaat 9001 en 14001 die dit jaar gehercertificeerd moesten worden in de maand Juni 2020 behaald. De certificering werd gehouden door de heren Jacco Kreukniet (voor de 14001 certificering) en René ter Horst (voor de 9001 certificering) van het bureau Veritas uit Amersfoort. Beide heren zijn voorzien van de nodige enthousiasme en positiviteit voor hetgeen zij mogen beoordelen binnen een onderneming als Lentink. Gezien hun ervaring van eerdere bezoeken aan Lentink in het verleden, was het voor hun beide als mede voor het management van Lentink, spannend om te vernemen of Lentink als onderneming weer positieve stappen had kunnen nemen in een breed scala aan doorgevoerde (proces) verbeteringen. Beide heren zijn bevlogen van hun specialisatie, de heer Kreukniet heeft een gedegen achtergrond en kennis van milieu gerelateerde zaken, waar de heer ter Horst een scherpe blik heeft op bedrijfsvoering gerelateerde zaken. Op diverse punten werd menig medewerker geïnterviewd hoe processen zijn ingericht en afgedekt bij Lentink. Beide heren van Veritas spraken hun waardering uit over de grote betrokkenheid en inzet van de medewerkers bij Lentink. Zeker te spreken waren de heren over het feit dat zelfs onder de huidige omstandigheden veroorzaakt door de pandemie, de medewerkers bij Lentink de nodige saamhorigheid lieten zien en het geloof om nog sterker door te pakken.

“Wij laten ons niet gek maken door deze pandemie! Wij komen nog sterker uit deze crisis die ons allen wereldwijd raakt”.

Het was dan ook geen verrassing meer voor ons allen, dat na deze mooie woorden, Lentink met vlag en wimpel geslaagd bleek te zijn voor beide certificeringen. Waarbij als kers op de taart medegedeeld werd door de heren van Veritas, dat Lentink vanaf nu voorgedragen zou worden om gecertificeerd te zijn voor het ontwikkelen van metalen plaatwerk producten, wat Lentink nu dan ook bevestigd heeft zien worden door de ontvangen certificaten vanuit hun organisatie. Langs deze weg bedanken wij de beide heren van Veritas hartelijk voor hun inzet, hun positieve adviezen en het verkrijgen van onze nieuwe certificeringen.

"het resultaat van teamwork binnen Lentink" 

Vanzelfsprekend is het behalen van de certificeringen het resultaat van teamwork binnen Lentink als organisatie. Elke manager, chef en medewerker(ster), kotom alle collega's van Lentink dragen hier hun steentje aan bij. Door de inzet van een ieder werkzaam binnen Lentink, kunnen wij trots zijn op het mooie behaalde resultaat; een positief, mooi, kwalitatief en een schone door klanten gewaardeerde onderneming.

 

Namens het management en directie van Lentink.