NIEUWS

header-persoon

Wilt u meer informatie?

Neem direct contact op
« Terug naar overzicht

DE BESTE WENSEN VOOR HET NIEUWE JAAR

maandag 1 januari 2018

Het jaar 2017

is al weer bijna voorbij en een nieuw jaar staat ons op te wachten met wederom de nodige uitdagingen in het vooruitzicht. Voordat de kerstdagen achter ons liggen en het jaar 2018 door ons allen zal worden ingeluid belichten wij enkele opvallende topics van dit jaar.

2017 heeft voor Lentink als onderneming wederom een positief resultaat gebracht t.a.v. kwaliteit, omzet, medewerkers, nieuwe opdrachten en producten. Onze mensen zetten zich gezamenlijk in om met onze hoogstaande productie technieken en gestandaardiseerde processen het meest optimale kwaliteitsresultaat dagelijks te evenaren voor onze klanten. De directie bedankt alle medewerkers voor hun inzet.

Het is ook het jaar geworden waarin Lentink zijn eigen identiteit heeft herzien en zich een meer herkenbaar profiel heeft gegeven d.m.v. de kleuren rood,  wit en  blauw. Innovatief en resultaat gericht als wij bij Lentink zijn hebben wij dat ook geprobeerd weer te geven in ons logo en bijbehorende kleurstelling die duidelijk zichtbaar tot uiting komt op onze nieuwe bedrijfsgevel.

De directie en medewerkers volgen de missie om Lentink als excellent supplier nog breder en sterker in de markt te zetten, wat zich uitbetaald in het vertrouwen wat wij ontvangen van onze bestaande en nieuwe klanten. Lentink als gezonde onderneming, bruisend van energie, heeft de overtuiging dat onze extra  service en het zoveel mogelijk ontzorgen van zijn klanten zeer gewaardeerd wordt. 

2018 wordt het jaar van ons 60 jaar bestaan wat wij niet onopgemerkt aan ons voorbij laten gaan, maar dat wij met zijn allen groots gezamenlijk gaan vieren.

Wij omarmen het nieuwe jaar 2018 om het geen wij bij de firma Lentink in de afgelopen drie jaar samen hebben gezaaid en zich gestaag, steeds meer laat oogsten. Wij zien het nieuwe jaar positief tegemoet met mooie uitdagingen ,waar wij al enkele jaren naar toe aan het bouwen zijn. 2018 zal wederom de nodige investeringen in onze mensen en machines met zich meebrengen die nodig zijn, om kosten gunstig te kunnen blijven produceren in dit westelijk deel van Europa. Wij hebben vertrouwen in deze missie waar wij met onze mensen, leveranciers en klanten hard aan werken om productie techniek en werkgelegenheid te behouden in Oost Nederland.

De directie van Lentink wenst  iedereen die onze medewerkers, toeleveranciers en klanten een warm hart toe dragen, een net zo uitdagend nieuw jaar toe. Tevens wenst Lentink al zijn medewerkers, toeleveranciers, gemeente en klanten, fijne zalige kerstdagen toe en voor een ieder een gezond en gelukkig nieuw jaar.