Loader

NIEUWS

header-persoon

Wilt u meer informatie?

Neem direct contact op
« Terug naar overzicht

Rob Wijgman pensionado

donderdag 16 december 2021

Rob Wijgman met pré pensioen

Na een korte periode gewerkt te hebben via een uitzendbureau kwam op 1 juni 2002 Rob Wijgman officieel bij onze organisatie in dienst. Het eind van dit jaar luidt in zijn geval ook het eind van zijn dienstverband bij ons in. Rob heeft namelijk besloten om met pré pensioen te gaan, net een aantal maanden voor zijn definitieve pensioendatum. Op 31 december gaat Rob officieel met pré pensioen.

Toen Rob bij ons begon had hij al de nodige ervaringsjaren op de teller staan. Met 24 jaar bij Pelgrim, 3 jaar bij Bruntink en een aantal jaren bij Lovink bracht hij de nodige magazijn, expeditie en productie ervaring bij ons binnen. Met de bijna twintig jaar die Rob bij ons gewerkt heeft komt hij aan ruim 50 jaar werkervaring. Voor Rob was dit dan ook een mooi moment om te gaan genieten van zijn vrije tijd. Stilzitten gaat hij echter niet. Rob heeft al de nodige concrete plannen gemaakt om zijn vrije tijd, een mooie invulling te gaan geven.

Rob is bij ons begonnen op de afdeling nabewerking en vervolgens heeft hij de overstap gemaakt naar onder meer de goederenbinnenkomst en de lasserij. Uiteindelijk is Rob beland op de montage afdeling waar hij tot op de dag van vandaag werkzaam is. Rob is een harde werker die je gewoon zijn werk moet laten doen. Hij heeft graag z’n eigen taken pakket waarbij hij er voor zorgt dat het werk gewoon gedaan wordt.  

Op zijn laatste werkdag werd Rob nog even passend in het zonnetje gezet door zijn naaste collega’s van de montage afdeling en door de organisatie. 

Rob vanaf deze plek: dank voor je inzet in de afgelopen 20 jaar voor onze organisatie. Na 50 jaar werken is het tijd om te gaan genieten van je welverdiende (pré)pensioen. Het is je van harte gegund!