Loader

Goederen ontvangst

Trouw aan één firma

Schrijf hier uw tekst

Goederen ontvangst; Het kwalitatief beoordelen van de bestelde inkoop goederen bij levering aan Lentink.

Bennie Mellendijk is 41 jaar werkzaam bij Lentink in Varsseveld

Hoe ben jij bij Lentink terecht gekomen Benny?

Medewerkers konden mensen aanbevelen bij de baas en als ze vervolgens werden aangenomen werd er 150 gulden uitbetaald. Ik ben bij Lentink terecht gekomen op aangeven van mien oom dus die hebt 150 gulden gekregen deur mien. Ik must mien melden bij de receptie en toen moest ik plaats nemen in de hal. Toen kwam de baas op kantoor en die zei; wat ik kwam doen? Ik zei solliciteren. Hij zei dat ie mien niet neudig hat en ook geen tied veur mien had. Toen wilde ik naar huus en hij liep de trap omhoog. Hij draaide zich ummuh en zei; "Jij wil hier werken? Als je zin hebt kan je morgen beginnen"…… en liep vervolgens deur.

Ik was pas 17 jaar en ben de volgende morgen begonnen met werken, zonder te weten hoe of wat .......en 41 jaar later zit ik er nog.

Wat zijn jouw werkzaamheden?

Ik ben verantwoordelijk voor binnenkomende goederen en magazijn beheer. Ik werk met Isah7, ons ERP systeem, om de inkopen binnen te boeken en geef de te verbruiken inkoopmaterialen uit voor in de fabriek. 

Bevalt het  werk? Vind je de techniek leuk?

Tuurlijk! Geweldig, ik geniet een grote mate van onafhankelijkheid en zelfstandigheid.  De sfeer is bie mien gewoon in één woord goed te noemen.

Wat zijn jou persoonlijke interesses en hobby’s buiten het werk?

Als voetbal trainer kennen ze mien in de Ijsselstreek, zelfs bij Ajax kennen ze mien.

Ajax Breedenbroek haha.

Nog een anekdote c.q. leuke ervaring binnen Lentink die je met ons zou willen delen?

Oh, die ken ik wel. In Silvolde zaten wie altied in de pauze op de bult achter het bedrijf. Daar konden we mooi tussen de bomen deur naar al het wild kieken wat daar lag te zonnen haha.

Wat zou jij de directie van Lentink willen meegeven?

Vooral verder gaan op de ingeslagen weg, zoals de laatste jaren na overname eind 2014. Het bedrijf was al door de jaren heen gegroeid, maar de laatste jaren is het zich sneller positief gaan ontwikkelen en verbeteren vind ik.

Heb je daar nog iets aan toe te voegen?

Op deze manier verder gaan zodat de mensen nog lang bij Lentink kunnen blijven werken hier net als ik.

Hoe zou jij mensen buiten Lentink willen aanbevelen om te kiezen voor techniek?

Ik heb zelf LTS-B gedaan maar t.a.v. mijn huidige functie heb ik mien veel zelf aangeleerd “on the job”. Zo veel en breed mogelijk en overal inzetbaar in de techniek. Je ziet het niet aan de buitenkant van een bedrijf maar hier binnen gebeurd van alles bij Lentink. Alles is mogelijk om verder te komen en te leren, als je maar wilt werken en leren. Laat de jongeren maar zien wat wie allemoal hier bij Lentink maken. Laat ze maar bij ons op de website kieken.

Oh ja, wat ik nog zeggen wilde veur ik het vergiet;

Ik heb onze huidige directeur nog op de bouw van de fabriek in Silvolde nog in mien kruiwagen gehad net als zien zus. Wij moesten toen als medewerkers helpen met de nieuwbouw om geld te besparen….. dat ging toen nog zo. Als ik een volle kruiwagen had leeg gegooid stapte de kleine zoon van de baas er in en reden we die op die manier heen en weer leuk hé…….. poddomme wat geat de tied toch snel.

Nu is hij onze grote baas. Tof hè!