Loader

Stagiair verkoop afdeling (2)

Stagiair; Iemand die nog in opleiding is en daarvoor ervaring moet opdoen of zelf kennis of vaardigheden wil verwerven die in het latere beroepsleven nodig zijn.

Wie ben jij en stel je voor.

Ik ben Nino Visser, 18 jaar, kom uit Ulft en werk bij Lentink als stagiair op de verkoopafdeling.

Hoe ben je bij Lentink terecht gekomen? Werd er toen al geadverteerd voor techniek? Van uit school of anders?

Ik ben hier eigenlijk terecht gekomen door de positieve verhalen van mijn broer Brent, die hier ook als stagiair verkoop gewerkt heeft. Toen ik een jaar later zelf op zoek moest naar een stageadres was de keuze natuurlijk snel gemaakt en heb ik direct contact opgenomen met Lentink!

Hoe lang loop je nu stage bij Lentink?

Ik ben hier al een week of vijf en loop stage over een periode van 20 weken bij Lentink.

Waarom heb je voor Lentink gekozen?

Zoals al aangegeven komt dit voor een groot deel door de goede ervaringen van Brent met Lentink. Maar mijn keuze stond pas echt vast na het eerste gesprek met Ruben van verkoop en Jeroen van HRM. Iedereen was heel erg spontaan en toen ik voor het eerst in de fabriek kwam heb ik mijn ogen uitgekeken. Vanaf toen wist ik het 100% zeker, dit wordt mijn stageplek!

Vanaf toen wist ik het 100% zeker, dit wordt mijn stageplek!

Wat zijn jouw werkzaamheden bij Lentink?

Ik heb me in mijn stageperiode veel bezig gehouden met het calculeren van verkoopprijzen en veel andere beginnende verkooptaken. 

Hoe bevalt jouw werk? Vind je de techniek leuk?

Het werk bevalt mij heel erg goed. De werkzaamheden zijn uitdagend en divers, ik krijg tijdens het werk veel vrijheid en wanneer het nodig is ook altijd een goede ondersteuning van mijn collega’s.

Wat vind je van jouw werkplek?

Ik vind het een hele fijne omgeving om in te werken. Mijn collega’s helpen me overal mee én zorgen ervoor dat ik een super leuke en leerzame tijd heb hier!

Hoe is de collegialiteit onder elkaar? De sfeer?

De onderlinge sfeer vind ik erg fijn. Vanaf de eerste dag heb ik gemerkt dat iedereen vriendelijk is en bereid is om elkaar te helpen.

Wat zijn jou persoonlijke interesses en hobby’s buiten het werk?

Buiten het werk ben ik vaak aan het sporten en breng ik veel tijd door met m’n vrienden.

Nog een anekdote c.q. leuke ervaring binnen Lentink die je met ons zou willen delen?

Tijdens mijn stageperiode heb ik erg veel leuke ervaringen opgedaan, maar de weddenschap of het een witte kerst zou worden, is mij het meest bijgebleven. In de pauze gaf iedereen van het kantoor aan wat zij dachten wat het zou worden.  De verliezers waren de winnaars een fles wijn verschuldigd en het leuke vond ik dat ze deze afspraak ook zijn nagekomen.

Wat zou jij de directie van Lentink willen aanbevelen?

Ik heb eigenlijk geen aanbevelingen voor de directie betreft mijn stage. Alles is gewoon uitstekend geregeld en dat is in mijn gehele stageperiode niets veranderd.

Zie jij in de korte periode dat je bij ons bent het bedrijf verbeteren en groeien?

Ik ben nu pas een periode van 20 weken bij Lentink en daarom is dit misschien moeilijk te zeggen, maar ik zie wel dat iedereen binnen Lentink elke dag hard hun best doen om het bedrijf te verbeteren en te laten groeien.

 Iedereen binnen Lentink elke dag hard hun best doen!

Hoe zou jij mensen buiten Lentink willen aanbevelen om te kiezen voor techniek?

De techniek is heel erg interessant. Een goed voorbeeld hiervan is het machinepark van Lentink, waar met de meest hightech technieken gewerkt wordt. Er wordt veel gewerkt met geautomatiseerde en gerobotiseerde machines. Daarnaast blijft de techniek zich altijd ontwikkelen en is er veel kans op een baan.