Loader

Plaatstaalbewerking

header-persoon

Wilt u meer informatie?

Neem direct contact op

Plaatstaal; een onmisbaar constructiemateriaal

U bent op zoek naar een plaatstaal product? Plaatstaal is al een lange periode een gewild product. Technisch gezien is het een halffabricaat die door bewerkingen tot eindproduct wordt verwerkt. De grote keuze afmetingen en diktes zorgt voor een scala aan mogelijkheden en aangepast worden voor het gewenste eindproduct.

De specialisten van Lentink vervaardigen eindproducten met plaatstaal en adviseren, ontwerpen en fabriceren het eindproduct voor de beoogde gebruiksomstandigheden. Zo zijn er meerdere uitgangspunten in het bewerkingsproces die een rol kunnen spelen in een juiste keuze  van plaatstaal. Bijvoorbeeld “Tegen welke weersinvloeden moet het product bestemd zijn om ook de slijtvastheid te bepalen?”.

Ook de sterkte of zachtheid zijn cruciale eigenschappen in het bewerkingsproces van plaatstaal, waarbij de hardheid van een plaat wordt bepaald door verschillende legeringen. Zo zijn er ook meerdere elementen die in vloeibare toestand toegevoegd kunnen worden aan het plaatstaal om het eindproduct de gewenste eigenschappen mee te geven.

Plaatstaalbewerking

Lentink is een specialist in plaatstaalbewerkingen. Met al ruim 60 jaar ervaring komen onze specialisaties zoals het kanten, assembleren, lassen en lasersnijden tot zijn recht voor het perfecte eindproduct. Met de modernste machines levert Lentink A kwaliteit en waarborgen we de levering door een uitgebreide voorraad aan plaatstaal in allerlei maten en alternatieven. Onze leverbetrouwbaarheid van 99% garandeert een snelle en betrouwbare levering van uw product.

 

Wilt u meer informatie over plaatstaalbewerking?

Neem contact op